Over ons

Wij zijn een klein toegankelijk team en beschikken allen over brede en diepgaande juridische kennis en strategisch inzicht in het omgevingsrecht en overheidsprivaatrecht. Dat maakt dat wij ons werk op een hoog niveau uitvoeren. Wij werken door heel Nederland voor overheden, en voor marktpartijen: adviesbureaus, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Zo kunnen we alle invalshoeken meenemen in onze advisering.

Nichekantoor

Wij hebben plezier in ons werk en dat merkt u, in onze advisering en betrokkenheid. Bij ons zijn ‘wij zijn helder en transparant bij het uitvoeren van onze werkzaamheden’ en ‘wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’ geen loze kreten.  Wij hechten aan praktisch advies binnen de afgesproken tijd en vooraf inzicht in en afspraken over kosten en voorwaarden. Zo maken wij vaste prijsafspraken voor (delen van) procedures en adviezen of detacheringen. Daarnaast werken we op urenbasis, waarbij de uurtarieven uiteen lopen van € 200,- tot € 250,- ex BTW.

Wilt u de hele klus aan ons uitbesteden dan kan dat, we begeleiden meerdere woningbouwprojecten van aanvraag tot aan de verdediging bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State of Gerechtshof. Maar met even zoveel plezier verzorgen wij specialistische ondersteuning op deelonderwerpen en dat geldt zelfs als het alleen blijft bij “even sparren”. Ook voor vragen over inrichting van samenwerkingsverbanden in de publieke sector kunt u bij ons terecht.

Wij zijn betrokken, ook nadat de vraag is beantwoord. Opdrachtgevers zien we keer op keer terug en zij verwijzen hun relaties ook naar ons kantoor. En, waar nodig houden wij cliënten op de hoogte van ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door gratis nieuwsbrieven en gratis cursussen voor ambtenaren, zo blijft u verzekerd van onze kennis.

 

Deel deze pagina