Ervaring en cliënten

Haakmeester Advocatuur staat overheden, adviesbureaus, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars bij op het gebied van ruimtelijke ordening. Hieronder is een selectie van de cliënten van Haakmeester Advocatuur opgenomen.

 • W. Hoefakker, H. van Elburg Woudenberg
  We zijn cliënt geworden bij Haakmeester Advocatuur omdat wij al 20 jaar bekend zijn met de deskundigheid van Saskia. Ze is direct; zonder poespas en onnodige handelingen die kosten verhogend zouden werken. Tot heden heeft ze alle zaken voor ons positief behandeld en zijn we zeer tevreden! Ook een goed en relativerend gesprek is wel aan haar toevertrouwd; we zijn superblij dat ze is teruggekeerd in de advocatuur.
  , augustus 2019
 • gemeente Weesp gemeente Weesp Weesp
  Hanneke is een breed inzetbare, deskundige advocaat met een ruime ervaring op diverse rechtsgebieden, in het bijzonder in het omgevingsrecht. Vooral haar mediatonvaardigheden in lastige procedures maken haar tot een jurist die ook buiten de gebaande juridische paden een oplossing probeert te vinden.
  Dirk van Vliet, Senior jurist, juli 2019
 • DGMR Raadgevende ingenieurs DGMR Raadgevende ingenieurs Arnhem, Den Haag, Drachten
  Slim, energiek, zeer professioneel en gefocust op een goed resultaat.
 • Adviesbureau Haver Droeze BNT Adviesbureau Haver Droeze BNT Amersfoort
  Janike is een gedreven specialist op het gebied van het Omgevingsrecht. Zij denkt goed mee over praktische oplossingen en is ook goed thuis in de meer technische aspecten van het vak. Waar nodig gaat zij de discussie niet uit de weg. Daarbij staat zij je op basis van heldere afspraken en reële tarieven met raad en daad ter zijde. Ook de samenwerking met andere disciplines verloopt professioneel en plezierig. Ik beveel Janike Haakmeester, in voorkomend geval, dan ook van harte aan bij mijn eigen opdrachtgevers.
  mw. mr. L. Haver Droeze , Directeur, juli 2019
 • Platform31 Platform31 Den Haag

  Werkzaamheden:
  Kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio

  Bernadette is een gedreven, deskundige en prettige juriste, adviseur en sparringspartner. Zij heeft hart voor de zaak en is communicatief sterk. Vanuit een positieve insteek denkt zij met je mee, gaat zij op zoek naar mogelijkheden terwijl zij de juridische context altijd goed in het oog houdt. Wij werken al enkele jaren prettig met haar samen en zullen dat ook zeker blijven doen.
  Helga Koper, Senior projectleider, juli 2019
 • Zorgboerderij Paarlberg Zorgboerderij Paarlberg Dirkshorn
  We zijn heel blij dat we Saskia en Bernadette altijd op de achtergrond hebben. Ze zijn betrouwbaar, sympathiek en onoverwinnelijk en hebben tijdens onze jarenlange samenwerking nog nooit iets voor ons verloren! Saskia en Bernadette verzorgen goede juridische bijstand en houden bovendien de kosten altijd goed in de hand.
  Klaas en Anjuta Paarlberg , juli 2019
 • Viva la Mexico Viva la Mexico Den Haag
  Janike Haakmeester en haar team stonden ons zeer gedegen bij in een juridische procedure bij een bezwaarschriftencommissie. Zij was ijzersterk, verweerde ons inhoudelijk kranig en met de juiste 'tone of voice' in vriendelijkheid en professionaliteit. Janike komt beslagen ten ijs, beschikt over een grenzeloze portie dossierkennis en weet van de hoed en de rand. Ik raad u, met volle overtuiging, Janike Haakmeester Advocatuur aan met betrekking tot omgevingsrecht en Wabo-wetgeving.
  Ramses Draak, Directeur/eigenaar, juli 2019
 • woonstichting Lieven de Key woonstichting Lieven de Key Amsterdam
  Janike is een prettig mens om mee te werken en bovenal zeer deskundig. Ik raad iedereen aan haar in een zo vroeg mogelijk stadium bij een vergunning traject te betrekken om de juiste marsroute te bepalen. Niet alleen als adviseur maar ook als procesadvocaat excelleert Janike op haar vakgebied.
  Bram van den Berg, juni 2019
 • Berghauser Point Academy Berghauser Point Academy Amsterdam
  Janike is het voorbeeld van een praktische juriste, die altijd de link weet te leggen tussen de wetgeving en praktijkproblemen van lokale overheden en bedrijven. Dus geen ingewikkelde juridische verhalen of opsomming van jurisprudentie, maar altijd een helder betoog op het brede gebied van omgevingsrecht.
  Ronald Koppers, Programmamanager mediagroep, juni 2019
 • Landeigenaar in een onteigeningsprocedure Twente
  Zonder het advies van Saskia waren we zeker niet zo snel op dit punt gekomen. Wij waren blij met de prettige samenwerking en hebben daar veel van opgestoken. Ik beveel jullie graag bij derden aan.
  , juni 2019
Deel deze pagina